İnternet yavaşladı! YouTube niye çok yavaş ve açılmıyor? 14 Şubat 2017 YouTube'a nasıl girilir ?

İnternet neden yavaşladı? İnternet ne zaman hızlanacak? İnternet ne zaman veya nasıl düzelir? İnternet yavaşlık sıkıntısı ve Youtube sorun yaşayanlar için en iyi ve en etkili çözüm yolu VPN kullanmak. YouTube, 14 Şubat 2017 Perşembe sorunlu ve giriş sıkıntısı yaşanabiliyor. Türkiye'den Youtube'a girişlerde yaşanan sıkıntılar nedeniyle siteye girişte güçlük çekiliyor. Youtube nasıl açılır? Yutuba giriş nasıl yapılır?

14 Şubat 2017 Salı 19:01
İnternet yavaşladı! YouTube niye çok yavaş ve açılmıyor? 14 Şubat 2017 YouTube'a nasıl girilir ?
İnternet Türkiye genelinde yavaşladı. Sosyal medya siteleri ve Youtube'a giriş problemi yaşayanlar için en etkili çözüm yolunu sizlerle paylaşacağız.

Türkiye'de dünyanın en büyük video platformu olan YouTube'a girişlerde sıkıntılar yaşanıyor. Bazıları siteye erişemezken, bazılarıysa çok yavaş erişim sağlayabiliyor. Siteye giriş yapabilmek için yol arayanlar soluğu Google'da aldı. Google'da an itibarıyla "youtube giriş, youtube açılmıyor, youtube neden açılmıyor, youtube kapandı mı?" şeklinde aramalar yapılıyor.

YouTube sorunsuz erişim sağlamak aslında çok kolay. Bunun için bir VPN servisi kullanmanız gerekiyor. Ücretsiz ve hızlı VPN servisleri olduğu gibi ücretli VPN servisleri de mevcut. 

Youtube'a cep telefonundan nasıl girilir?

Youtube'a cep telefonunuzdan erişim sağlamak için Opera VPN servisini tercih edebilirsiniz. Hız ve limit sıkıntı yaşamadan giriş yapabilirsiniz. Opera VPN, reklamsız ve limitsiz olmasıyla dikkat çekiyor. Hotspot Shield VPN'de sık kullanılan VPN servislerinden ancak, sürekli ekrana gelen tam ekran reklamlardan sıkılabilirsiniz.

Cep telefonunuz Android işletim sistemliyle Google Play Store, iOS işletim sistemliyse Apple App Store üzerinden Opera VPN yüklemeniz mümkün. Tabi başka VPN servisleri de deneyebilirsiniz. Bunun için uygulama marketinizden "VPN" kelimesini aratmanız yeterli olacaktır. 

Yükleme yaptıktan sonra VPN'den Türkiye dışı herhangi bir ülkeyi seçerek sıkıntısız ve sorunsuz Youtube'a erişim sağlayabileceksiniz. Tabletinizden de aynı yöntem ile giriş yapmanız mümkün.

Youtube'a bilgisayardan nasıl giriş yapılır?

Windows işletim sistemli yada Linux bilgisayarlardan giriş yapabilmek için eğer Chrome tarayıcı kullanıyorsanız, Chrome Web Mağazası'na giriş yaparak VPN kelimesini aratınız.

Chrome ile Youtube nasıl giriş yapılır?



Ardından karşınıza gelen seçeneklerden Uzantılar kısmını işaretleyiniz.



Çıkan VPN servislerinden herhangi birini seçerek deneyebilirsiniz.



Seçmekte güçlük çekiyorsanız ZenMate VPN'i tercih edebilirsiniz. Üye olup kullanabilirsiniz. Yada Unlimited Free VPN - Halo seçeneğini seçerek Halo VPN'i tercih edebilirsiniz. Halo VPN üyelik gerektirmez. DotVPN'de tercih edilebilir. Ardından sorunsuz bir şekilde Chrome üzerinden YouTube giriş yapabilirsiniz.

Opera Tarayıcı üzerinden Youtube'a nasıl girilir?

Eğer bir Opera Tarayıcı kullanıyorsanız yapmanız gereken çok basit.



Sol üst köşedeki Menü seçeneğine giriş yaptıktan sonra Ayarlar seçeneğini seçip sonra Gizlilik ve güvenlik ayarlarına giriş yapmanız gerekmektedir.



Ardından VPN seçeneğini işaretleyip, ayarları kaydettikten sonra ayarlardan geri çıkınız. Artık sorunsuz YouTube giriş yapabilirsiniz.
Anahtar Kelimeler: youtube

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    Hava Durumu
    Tümü Anket
    Ne Tür Haber Okuyorsunuz ?

    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:
    Linkler
    Ekonomi Finans
    Arşiv